Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Löytyvätkö Expert.fi sivuilla olevat tuotteet myös Expert-myymälöistä?

Kyllä. Netissä näkyvät tuotteet löytyvät pääsääntöisesti myös Expert-myymälöistä, jollei tuote ole tilapäisesti loppunut varastosta. Tuotevalikoima saattaa kuitenkin vaihdella myymäläkohtaisesti.

Kysy tuotteen tarkempaa saatavuutta suoraan myymälästä.

En löydä haluamaani tuotetta?

Toimitamme lähes kaikkia edustamiemme maahantuojien ja tuotemerkkien tuotannossa olevia malleja. Netissä on esillä vain osa valikoimaamme. Jos siis et löydä etsimääsi, käy lähimmässä Expert-myymälässä.

Myyttekö kodinkonepaketteja?

Expert on Suomen suurimpia kodinkonepakettimyyjiä. Kodinkonepakettitarjouksen voit pyytää suoraan Expert-myymälästä.

Mitä teen vanhalle koneelleni? Paljonko veloitatte sen poisviennistä?

Mikäli valitset toimitustavaksi myymäläostoksesi yhteydessä Expert Kotipalvelun, viemme tarvittaessa kotiinkuljetuksen yhteydessä vanhan koneesi pois edullisesti. Säästyt näin kuljetukselta ja ongelmajätemaksulta. Kotipalvelun saatavuus vaihtelee paikkakunnittain.

Voit myös viedä vanhan laitteesi suoraan lähinpään kierrätyspisteeseen. Kierrätyspisteet eivät veloita mitään laitteen vastaanotosta. Lähimmän kierrätyspisteesi löydät http://www.serty.fi.

Sisältyykö hintoihin kierrätysmaksu?

SER-Kierrätysmaksu sisältyy hintoihin.

Mihin antamiani henkilö- ja yhteystietoja käytetään?

Antamasi yhteystiedot siirretään Expert ASAn asiakasrekisteriin, jonka perusteella annamme hyville asiakkaillemme erilaisia etuja ja rajatulle ryhmälle tarkoitettuja erikoistarjouksia. Halutessasi voit kieltää tietojesi käytön näihin markkinointitarkoituksiin, jolloin emme ole yhteydessä sinuun. Halutessasi poistamme tietosi rekisteristä kun ilmoitat siitä meille. Asiakasrekisteristä pystytään myös tulostamaan uudestaan mm. takuukuitit, mikäli alkuperäinen kuitti on hukkunut. Rekisteriselosteemme löydät valikosta toimitusehdot.