Palautukset

Verkkokauppaostojen palautukset

Expert-verkkokaupasta ostetut tuotteet

Expert-verkkokaupan asiakkaan on mahdollista kuluttajasuojalain 6. luvun etäkauppalain puitteissa palauttaa verkkokaupasta hankkimansa käyttämätön tuote 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun on ottanut tuotteen vastaan tai noutanut sen postista. Useimmissa tapauksissa tuote voidaan palauttaa Postin asiakaspalautuksena. Jos tuote voidaan palauttaa tavanomaisesti postitse, Expert-verkkokauppa vastaa palautuskuluista. Lähtökohtaisesti Expert-verkkokauppa ei vastaa palautuskuluista sellaisten tuotteiden palautuksissa, jotka vaativat erilliskuljetusta. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi isot kodinkoneet, yli 26” televisiot, kotiteatterit tai muut vastaavat suurikokoiset tuotteet.

Palautettaessa muistettavaa:

Pyydä postista lähetyksen seurantatunnus (JJFI -koodi) siltä varalta että lähetyksen kulkua täytyy seurata. Asiakas vastaa palautuslähetyksestä, näin siirrät vastuun postille.

Käsittelyn helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi täytä viereinen lomake ennen palautusta ja saat tarkemmat palautusohjeet vastauksena sähköpostiisi tai puhelimitse. Takaisinmaksu suoritetaan ostossa käytetylle alkuperäiselle luotto- tai pankkitilille.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa, myös tuotepakkauksen tulee olla ehjä. Sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, jos tuotepakkaus on avattu. Osoitetarroja tai teippejä ei saa kiinnittää suoraan myyntipakkaukseen. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa.

Palautuslomake

Tilausvahvistuksen oikeasta yläkulmasta
Tuotteen malli tai tyyppi




Huom. huoltotapauksissa aina yhteys asiakaspalveluun

Tilaajan tiedot

Etunimi Sukunimi
Rahojen palautusta varten (IBAN)

Ehdot

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti: Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Tietokoneiden käyttöjärjestelmän asentaminen päättää palautusoikeuden. Peleillä, elokuvilla, ohjelmistoilla, puhelimilla tai muilla sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi epillaattorit, partakoneet, ihokarvatrimmerit ja nenä/korvakarvatrimmerit, hiustenhoitolaitteet ja kotiparturi, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, kuume-, verenpaine- ja verensokerimittarit sekä alkotesterit, kuulokkeet ja hands-free –laitteet  ja keittiön pienlaitteet. Palautusoikeus ei koske myöskään ladattavia digitaalisia tiedostoja, joiden katsotaan otetun käyttöön lataushetkellä.

Suoraan Expert-myymälästä ostetut tuotteet

Expert-verkkokaupan palautusehdot eivät koske normaalia myymälämyyntiä. Expert-myymälästä ostettujen tuotteiden kaupanpurkuehdoista tulee sopia aina tuotteen myyneen myymälän kanssa.