{{cart.cartItems}}
Löytyi {{ suggestionResult.MatchCount }} tulosta

Brand store

Työpaikat

Työpaikat

Expert on johtava jälleenmyyjä kulutuselektroniikan pohjoismaisille kuluttajille valtakunnallisen verkoston ja verkkokaupan ansiosta. Koska tavaramerkki Expert on yksi kuuluisimmista Pohjoismaissa - kaikki ovat kuulleet Expertistä.

undefined

Me uskomme, että hyvä asiakaspalvelu lähtee aina liikkeelle työssään viihtyvästä henkilöstöstä. Arvostamme henkilökuntaamme, joka on myös valtaosin vakituisessa työsuhteessa. Expertillä on 23 myymälää ympäri Suomen. Niissä jokaisessa on töissä eri ikäisiä miehiä ja naisia, innokkaita nuoria ja kokeneempia konkareita. Panostamme vahvasti Expertien osaamiseen ja hyvinvointiin mm. koulutuksin ja hyvin työsuhde-eduin.

Jos uskot kuuluvasi joukkoomme, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@expert.fi. Mainitse hakemuksessasi myös ensisijaiset myymälät, missä haluaisit työskennellä.

Expert on organisoitu konserni, jonka emoyhtiö, Expert AS omistaa Expertit Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Virossa. Käytämme Expert brändiä kaikilla markkinoillamme, Tanskassa ja Suomessa omistamme Power-tytäryhtiöt sekä Tanskan Punkt1:n. Expertin pääkonttori on Gjelleråsenissa Oslossa.

Yhtiön tavoitte nro. 1 on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen asiakaskokemus niin meidän myymälässämme kuin meidän verkkokaupoissakin. Ostotilanne Expertillä kuuluu olla hyvä kauppa molemmille osapuolille, ja meidän henkilökunta asettaa aina asiakkaan ensimmäiseksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus myyntijohtaja Tapani Aaltoselle (etunimi.sukunimi@expert.fi).