Löytyi {{ suggestionResult.MatchCount }} tulosta

Tietoa Expertistä

Tietoa Expertistä

Expert ASA Oy kuuluu Expert AS konserniin, joka on johtavia kodintekniikkamyyjiä myös Norjassa ja Tanskassa.

undefined

Myymälät

Expertillä on Suomessa  23 myymälää, joista osa on yrityksen itsensä omistamia ja 14 kauppiasmyymälöitä. 

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaalle laaja valikoima tunnettuja tuotemerkkejä aina edullisene hintaan.

Tavoitteenamme on, että Expert on paras ja tehokkain kulutuselektroniikan, laitteiden, tarvikkeiden ja asiakasystävällisen palvelun tarjoaja.

Menestyksemme takana on sitoutunut henkilöstö, jonka ammattitaitoa kehitämme laajalla koulutusohjelmalla. Oleellisena osana sitä ovat myös Norjassa pidettävät tilaisuudet. Suurin osa yhtiön johdosta on aloittanut yhtiön palveluksessa myyjinä.

 

Haemme uusia Expert kauppiaita ja tukkukaupan yhteistyökauppiaita.

Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä Mika Pollariin mika.pollari@expert.fi

 

Expert tarjoaa alan parasta palvelua

Meidän mielestämme hyvä asiakaspalvelu lähtee aina liikkeelle työssään viihtyvästä henkilöstöstä. Arvostamme henkilökuntaamme, joka on myös valtaosin vakituisessa työsuhteessa. Osa on alalla vanhoja konkareita, osa nuoria ja innokkaita. Tämä auttaa meitä lunastamaan myös Expert-nimen mukaisen velvoitteen olla asiantuntijoita myymissämme tuotteissa – Kyllä Onnistuu!

Expert.fi -verkkokauppa on ollut luonnollinen jatke laajalle myymäläverkostolle jo vuodesta 2009. Expert.fi:n jatkuva kehitystyö tähtää parempaan kokonaisvaltaiseen palvelukokemukseen, asioitpa sitten myymälässä tai netissä. Expert.fi tukee asiakasta tarjoamalla tietoa sekä tuotteista että tarjolla olevista palveluista, unohtamatta takuu- huolto- ja yhteystietoja.

Tutkimuksissa olemme huomanneet, että Expert on ihmisten mielestä laadukas ostopaikka, jossa on ammattitaitoinen henkilökunta. Useissa tuoteryhmissä tämän päivän Expert on hintajohtaja alan lukuisten erikoistavarakauppojen joukossa.

Expert on osa maailman suurinta kodintekniikan ostoyhteenliittymää Expert Internationalia. Tämä mahdollistaa Expertille markkinoiden kilpailukykyisimmän tuotevalikoiman sekä edukkaimman hintatason.