Tietoa Expertistä

Tietoa Expertistä

 

undefined

Myymälät

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaalle laaja valikoima tunnettuja tuotemerkkejä aina edulliseen hintaan.

Expertin tavoitteena on olla paikallisesti paras ja tehokkain kulutuselektroniikan, laitteiden, tarvikkeiden ja asiakasystävällisen palvelun tarjoaja.

 

Haemme uusia Expert kauppiaita ja tukkukaupan yhteistyökauppiaita.

Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä Mikko Virtaseen mikko.virtanen@expert.fi

 

Expert tarjoaa alan parasta palvelua

Meidän mielestämme hyvä asiakaspalvelu lähtee aina liikkeelle työssään viihtyvästä henkilöstöstä. Arvostamme henkilökuntaamme, joka on myös valtaosin vakituisessa työsuhteessa. Osa on alalla vanhoja konkareita, osa nuoria ja innokkaita. Tämä auttaa meitä lunastamaan myös Expert-nimen mukaisen velvoitteen olla asiantuntijoita myymissämme tuotteissa – Kyllä Onnistuu!

Expert.fi -verkkokauppa on ollut luonnollinen jatke laajalle myymäläverkostolle jo vuodesta 2009. Expert.fi:n jatkuva kehitystyö tähtää parempaan kokonaisvaltaiseen palvelukokemukseen, asioitpa sitten myymälässä tai netissä. Expert.fi tukee asiakasta tarjoamalla tietoa sekä tuotteista että tarjolla olevista palveluista, unohtamatta takuu- huolto- ja yhteystietoja.

Tutkimuksissa olemme huomanneet, että Expert on ihmisten mielestä laadukas ostopaikka, jossa on ammattitaitoinen henkilökunta.

Expert on osa maailman suurinta kodintekniikan ostoyhteenliittymää Expert Internationalia. Tämä mahdollistaa Expertille markkinoiden kilpailukykyisimmän tuotevalikoiman sekä edukkaimman hintatason.