30 pv palautusoikeus

30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus

Jos et ole valitsemaasi tuotteeseen syystä tai toisesta täysin tyytyväinen, tuo tuote 30 päivän kuluessa takaisin ja hyvitämme siitä täyden hinnan tai vaihdamme tuotteen toiseen.

30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus Expert-myymälöissä

30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus koskee kaikkia Expert-myymälöistä ostettuja tuotteita.

Voit palauttaa ostamasi tuotteen – joka on samassa kunnossa kuin ostohetkellä – 30 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta tai vastaanottamisesta ja saat rahasi takaisin.

Palautusoikeus ei koske käyttöön otettuja tietokoneita, hygieniatuotteita, asennuspalveluita eikä tuotteita tai palveluita, joihin kuuluu erillinen palvelusopimus. Matkapuhelimet, ohjelmistot, pelit ja elokuvat pitää palauttaa sinetöidyssä, avaamattomassa pakkauksessaan. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa.

Palautusoikeus ei koske Expertin valikoiman ulkopuolisia, erikseen tilattavia tuotteita. Palautus- ja kuljetuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Expertin 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus koskee vain Suomessa käytävää kauppaa.

Lahjakortilla tai Expert Exclusive -kortilla maksetut ostokset palautetaan alkuperäiselle maksuvälineelle. Muista aina säilyttää kuitti ostoksistasi.